El Dorado County Sheriff's Report

SOUTH LAKE TAHOE, Calif. - El Dorado County Sheriff's Office responds to calls throughout the county. The following are calls that only pertain to the South and West Shore, including Meyers, South Lake Tahoe, Meeks Bay, Tahoma, and the Echo Summit area. There may be some missing calls due to sheriff's logs not being completed at the time of the story.

Added to Last Week's Report - http://southtahoenow.com/story/04/05/2020/el-dorado-county-sheriffs-report

4/4

1:16 p.m. - Search and Rescue - South Lake Tahoe - SEARCH AND RESCUE INITIATED FOR A LOST 37-YAER-OLD MALE HIKER

6:59 p.m. - Vandalism - 9th Ave, Tahoma - VANDALISM REPORT - BROKEN WINDOW

This Week's Report

4/5
No Reports

4/6
7:30 a.m. - Vacation Home Rental Complaint - Mewuk Dr - EDSO RESPONDED TO A SEASONAL VACATION HOME RENTAL FOR A REPORT OF A VIOLATION OF THE GOVERNMENT SHELTER IN PLACE ORDER.

12:31 p.m. - Vacation Home Rental Complaint - Marshall Ct - DEPUTIES RESPONDED TO A REPORT OF A VIOLATION OF THE GOVERNMENT SHELTER IN PLACE ORDER RELATED TO A
VACATION HOME RENTAL.

1:50 p.m. - Vacation Home Rental Complaint - Muskwaki Dr - DEPUTIES RESPONDED TO A REPORT OF A VIOLATION OF THE SHELTER IN PLACE ORDER RELATED TO A VACATION HOME
RENTAL.

3:40 p.m. - Vacation Home Rental Complaint - Country Club Dr - DEPUTIES RESPONDED TO A REPORT OF A GOVERNMENT SHELTER IN PLACE ORDER VIOLATION RELATED TO A VACATION
HOME RENTAL.

7:36 p.m. - DUI Alcohol - Pioneer Trail - 41-YEAR-OLD MALE SUBJECT ARRESTED FOR DUI

4/7
No Reports

4/8
12:20 a.m. - Vacation Home Rental Complaint - Sutter Tr - DEPUTIES RESPONDED TO A LOUD MUSIC COMPLAINT AT A LOCAL VACATION HOME RENTAL.

4:26 a.m. - Bear Report - Tokochi St - DEPUTIES RESPONDED TO A REPORT OF A POSSIBLE VEHICLE BURGLARY. IT WAS LEARNED THAT A MOTHER BEAR AND TWO CUBS HAD OPENED DOORS TO VEHICLES AND CAUSED DAMAGE TO A RESIDENCE.

7:43 p.m. - DUI Alcohol - Apache Ave - A 66-YEAR-OLD FEMALE WAS ARRESTED FOR DRIVING A VEHICLE WHILE UNDER THE INFLUENCE OF ALCOHOL

8:53 p.m. - Bear Report - Meeks Bay Ave, Meeks Bay - DEPUTIES RESPONDED TO A REPORT OF A BEAR BREAK IN AT A RESIDENCE.

10:54 p.m. - Domestic Battery - Christmas Valley - DEPUTIES RESPONDED TO A REPORT OF DOMESTIC VIOLENCE.

4/9
11:55 a.m. - Shelter in Place - Oflying Dr - SHELTER IN PLACE. FOR INFORMATION ONLY.

2:20 p.m. - Shelter in Place - Hunkpapa St - SHELTER IN PLACE. FOR INFORMATION ONLY.

5:30 p.m. - Spousal Battery - Meyers - DEPUTIES RESPONDED TO A DOMESTIC VIOLENCE IN PROGRESS. 43-YEAR-OLD MALE ARRESTED.

4/10
10:47 a.m. - Vacation Home Rental Permit - Apalachee Dr - DEPUTIES WERE DISPATCHED TO THE REPORT OF AN ORDINANCE VIOLATION.

4/11
9:55 a.m. - Vandalism - 9th Ave, Tahoma - SUSPECT SLASHED THE VICTIM'S VEHICLE TIRES AND LEFT THREATENING NOTES UNDER THE WINDSHIELD. 29-YEAR-OLD MALE SUSPECT.